FL TARGETS

FL targets består av ulike spesialblinker til topp klasse trening innenfor dynamisk skyting. Dette er skiver som vi har utviklet med tanke på å bli bedre, ikke med tanke på å spare tid eller få mer effektivitet på trening, selv om dette  blir konsekvensen likevel.

Når vi trener på "lydløse poppere" også kalt FL poppere, er det siktebildet som bestemmer om skuddet er godt nok, ikke lyd og ikke verifisering på at stålet faller. Dette mener vi er den beste måten å trene stålskyting på. For steel Challenge går det an å kjøpe papp tallerkner og stifte opp, men vi foretrekker trefiber plater som er malt, også i de forskjellige fargene som vi kommer utfor på matcher. Det går veldig raskt å sette opp en stål stage med FL targets. Det går også å skyte f.eks.3 gjenomføringer før anvisning. Da bruker vi lapper.

Alle størrelser og også 50 % og 25% De aller minste er for å skyte stål med rifle på korte baner.Ipsc rifle roules sier minimum 50 meter, med FL stål kan man trene på 25 meter og simulere 100 meter.

Her er 25 % FL popper brukt som sjablong for 2 poppere på en vanlig 2/3 ipsc target.

Tørrtrenings targets. Last ned fra vår side og print ut skiver selv, vi laminerer våre targets, eller lager de av kartong, da kan de også skytes på.300 meter i Enebakk